Юні музиканти з Калуської музичної школи стали лауреатками всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Про це розповіли у виданні "Вікна".

Квартет "Фієста" до якого входять учениці дитячої Калуської музичної школи: Тетяна Савків, Наталія Шалата, Оксана Федоришин та Мар'яна Польова, заробив перше місце на Всеукраїнському дистанційному конкурсі піаністів "Forte Piano", який проходив у Білгород-Дністровському.

Також цей квартет отримав премію на Всеукраїнському конкурсі "Art fest - Ера Водолія".

Також бандуристка Ганна Михайлюк посіла друге місце на Всеукраїнському конкурсі виконавців на народних інструментах" Провесінь", який проходив у Кропивницькому.

Музиканти з Калуша отримали нагороди: vikna.if.ua
Музиканти з Калуша отримали нагороди: vikna.if.ua
музиканти з Калуша отримали нагороди: vikna.if.ua

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім цього учениці Ірина Левінська, Софія Петрів і Софія Нижник стали лауреатами другого ступеня Міжнародного конкурсу "Golden Talents – 2021", який проходив в Мадриді. Калушанки виступали в номінації "інструментальна музика".

Нагадаємо, що харківські фігуристи стали кращими в Україні: боги льоду на ковзанах

Як повідомляв портал "Знай.uа", 14-річний школяр допоміг копам розкрити моторошне вбивство: мати задушила і залишила в лісі

Також, "Знай.uа" писав, що хмельничани на санках встановили небувалий рекорд: випливли всім селом