Жінка народила 11 дітей. Про це розповіли у виданні "Daily Mail".

Мешканка США Кортні Роджерс вийшла заміж за Кріса Роджерса в 2008 році і за 12 років шлюбу народила 11 дітей. Жінка зізналася, що найкоротший часовий розрив між вагітностями становить 9 місяців.

Зараз Кортні 36 років і її метою є народження 12 дітей.

Американка завела сторінку в соцмережі Instagram, де показує як виховує 11 дітей. За її аккаунтом вже стежать понад 19 тисяч користувачів. Варто відзначити, що всі діти шкільного віку допомагають мам е по дому і беруть участь у вихованні молодших братів і сестер.

Жінка народила 11 дітей: myukraine.co.ua
Жінка народила 11 дітей: myukraine.co.ua
жінка народила 11 дітей: myukraine.co.ua

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всім дітям дали ім'я, що починається з літери "С", і ми повинні визнати – ми сповнені захоплення організацією, яка працює в сім'ї Роджерсів. Або Instagram Instagram, принаймні ту, яку ми бачимо", - пишуть користувачі Instagram.

Кортні каже, що отримує задоволення від материнства і дуже любить своїх дітей.

11-ту дитину жінка народила наприкінці 2020 року. Журналістам "Daily Mail" Кортні розповіла, що цього разу їй довелося робити кесарів розтин і дитина провела 15 днів у відділенні інтенсивної терапії. Зараз сім'я розмірковує про народження 12-ї дитини.

Жінка народила 11 дітей: myukraine.co.ua
Жінка народила 11 дітей: myukraine.co.ua
жінка народила 11 дітей: myukraine.co.ua

Нагадаємо, що на Львівщині нагородили матерів-героїнь: дві любові на десять сердець

Як повідомляв портал "Знай.uа", студентки розповіли, як закінчували навчання з дітьми на руках: "Всі ненавиділи"

Також, "Знай.uа" писав, що безплідна пара усиновила трійню і навіть не здогадувалася, що чекає попереду: "Лікарі мене приголомшили"