Відома українська телеведуча Ольга Фреймут викликає не аби який інтерес у громадськості, тому за її життям із задоволенням стежать тисячі фанатів. Саме тому в мережі створюють десятки фан-сторінок зірки.

На одній з таких сторінок freimuteam опублікували архівний знімок Фреймут, який був зроблений десь у Швейцарії.

На опублікованому знімку Ольга Фреймут надівши сонцезахисні окуляри "ловить" сонячні промені. А на задньому плані фото видніються гори, озера і місцеві котеджі.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Потрібно тільки себе пересилити. Робити зусилля, щоб чогось досягти. Я і сплю мало, тому що мені не хочеться проспати життя, ніхто не знає, скільки її відміряно - 50 років або, може 100?...",- сказано в підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут показала, як неправильно нахилятися за тим, що впало. Фреймут вирішила нагадати або навчити дівчат, Як правильно нахилятися за впав предметом. Для цього Ольга Фреймут спеціально записала відео.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Худющая Фреймут поскаржилася на фігуру: "масивний животик, целюліт..." Ольга Фреймут опублікувала нове фото і розповіла, яких речей не повинно бути в жіночому гардеробі.

Також «Знай.иа " писав, що Ольга Фреймут показала величезну сонечко, розміром з дитину. Фреймут показала іграшку, зшиту директором її видавництва.