У неділю, 21 березня, відійшов у кращі світи отець Михайло Гой - відомий священнослужитель Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Про трагічну звістку на офіційній сторінці в Facebook повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

"... на 69 році життя та 29 році священничого служіння упокоївся в Бозі священнослужитель Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Михайло Гой. Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин та Архієпархіальне управління висловлює найщиріші слова співчуття та підтримки родині покійного. Вічна пам’ять", – йдеться у дописі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 4 березня відійшов у вічність протоірей Василь Бурак, він був канцлером Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ і настоятелем храму "Всіх Святих Землі Української".

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ІА писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ІА писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.