Стихія на Великдень, 2 травня, не порадує українців - синоптики попереджають про холодну та нестійку погоду.

Великдень / скріншот з відео
Великдень / скріншот з відео

Прогнозом поділився народний синоптик Леонід Горбань.

Горань відзначив, що погода в Україні на Великдень, 2 травня, буде холодною, і в цілому квітень-травень цього року будуть "нестійкими", зі зміною ситуації кожні 4-5 днів.

Традиційної травневої спеки цьогоріч чекати не варто, вважає синоптик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Після Великодня йде 5-а хвиля, 17-а хвиля, 33 - я хвиля-це хвилі похолодання. Значить, Травень буде прохолодним і такої спеки, яка зазвичай буває в травні, вже не буде", - зазначив народний синоптик.

травень
травень

Також синоптик додав, що в 2021-му році буде дуже неврожайний рік - таких не було останні сім років, тому українцям доведеться затягувати паски, адже ціни на продукти, скоріш за все, злетять вгору.

"Весна цього року затяжна, погодні умови зараз дуже нестійкі. Може бути не одна хвиля холоду і не одна хвиля тепла і в квітні, і в травні. Тепер це нормально для нас-кожні 4-5 днів зміна погоди", - резюмував синоптик.

Нагадаємо, раніше Квітень готує українцям температурний удар після снігу: коли потеплішає

Як повідомляє портал Знай, Погода на Благовіщення 7 та 8 квітня: Наталка Діденко розбила мрії українців про тепле свято

Також Знай писав, що Погода 10 квітня в Україні вижене всіх у парк, весна нарешті прийшла