Популярний ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров у 2019 році одружився з Олександрою Кучеренко - Міс Україна 2016.

Довгий час Дмитро мав славу завидного нареченого: талановитий, цікавий, багато подорожує, допомагає дітям та займається благодійністю - яка жінка не мріяє про такого обранця?

Проте довгий час новин про особисте життя ведучого аж геть не було, допоки український шоубіз не приголомшила новина: Дмитро Комаров одружився. Його кохана - переможниця всеукраїнського конкурсу краси, ведуча програми "Зірковий спорт", модель та танцівниця.

Вони познайомилися на тому самому конкурсі краси в 2016 році, де Олександра була учасницею, а Дмитро - членом журі. Вже тоді дівчина припала Комарову до душі і він намагався взяти її номер, та красуня довго відмовляла.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік не здавався до останнього: він написав Олександрів соцмережах та запропонувів приєднатися до благодійної ініціативи. Сама Олександра ще з юності допомагала людям: їздила в Африку, де навідувала бідні сім'ї, проводила багато акцій на території України.

Пропозиція Комарова зацікавила красуню, тож на зустріч з Дмитром в цей раз вона погодилася. З того моменту вони почали спілкуватися практично щодня.

У 2019 від Олександра і Дмитро взяли участь в шоу “Танці з зірками” на “1+1”. Ніхто з суперників, телеглядачів або журі не здогадувався, що між партнерами по паркету був роман — Кучеренко і Комаров боялися розсекретити найсвітліші почуття, які переповнювали їх.

Після закінчення шоу Дмитро і Олександра одружилися. До офіційного штампа в паспорті вони зустрічалися 2 роки. Ось так хороші справи об’єднують хороших людей в люблячу сім’ю.