В Івано-Франківську правоохоронці звернули увагу на жінку, яка сиділа посеред вулиці в інвалідному візку і займалася жебрацтвом. Вона розповідала оточуючим, що нібито не може ходити.

Ролик, зроблений представниками муніципальної інспекції, опублікували на Facebook-сторінці.

Бесіда з поліцейськими справила цілющий ефект: жінка тут же встала з коляски і практично побажала геть.

Як виявилося, жінка приїхала на Прикарпаття з сусідньої області. Вона видурювала гроші у довірливих громадян, які вірили словам шахрайки і її образу каліки, і зі співчуття давали милостиню.

"Однак, після спілкування з нашими інспекторами шахрайка встала, взяла візок в руки і побігла", — йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Правоохоронці закликали жителів міста не давати гроші сумнівним особам на вулиці.

"Якщо хочете допомогти комусь, робіть це через перевірені волонтерські організації", — рекомендували вони.

Нагадаємо, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал " Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.