За життям зірки "Кріпосної" та "Спіймати Кайдаша" стежить більше 90 тисяч українців, з якими Тарас Цимбалюк охоче ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram актор занурився у спогади з власного дитинства: батьки були вчителями і завжди давали синові гарний приклад. Грошей в родині було небагато, але подружжя Цимбалюків зробило все, аби Тарас відчував себе безтурботною дитиною.

"Я жив своє прекрасне дитяче життя, і не звертав уваги на якісь тонкощі свого виховання. Зараз коли будую свою сім’ю, аналізую і усвідомлюю, дії батьків. Мама з Татом ніколи не з’ясовували стосунки на моїх очах. Безумовно, якісь побутові сварки трапляються з усіма, але не всім вдається вирішувати їх повз дітей. Ще, для Тата завжди Мама на першому місці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Він завжди їй подасть руку, принесе квіти, завжди запропонує свою допомогу, завжди сам перший почне мити посуд, щоб Мама зайшла на кухню і побачила чистоту. Всі ці моменти зараз є моїми теплими флешбеками. Це і є справжнє виховання дітей. Розумію тільки зараз. Це набагато глибше і важливіше ніж записувати свою дитину на паркур, французьку мову і танці. Всім Батькам - низький уклін!", - зворушливо написав актор.

Раніше ми повідомляли, зірка Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок тільки сниться.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.