Жінка, яку "поховали", прийшла додому через чотири місяці. Про це повідомляє портал ТСН.

Це сталося у Волинській області. 61-річну жительку села Грушівці Валентину Рижко поховали в цій могилі невідомо. У поліції за фактом її смерті відновили справу. Жінку, яка два роки тому зник безвісти, поховали родичі. Вони впізнали тіло, поліція знайшла на звалищі.

Однак раптово 61-річну жінку без пам'яті привезли в психлікарню. Згодом постраждала згадував свій будинок і своїх рідних. Коли вона прибула додому, вона дізналася, що чотири місяці тому була похована і оплакана.

Валентина повідомляє, що шкодує про те, що її рідним довелося витратити півтори тисячі гривень на поховання.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронці зазначають, що на даний момент ведеться розслідування щодо встановлення особи похованої жінки.

на даний час отримано біологічні зразки, призначено низку експертиз з метою встановлення особи похованої невідомої жінки
, - каже В.О. заступника керівника Ковельської окружної прокуратури Дмитро Рудик.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.иа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed