У четвер, 9 грудня 2021 року, в групі "Комуналка Івано-Франківська", створеній спеціально для комунікації жителів міста з актуальних проблем і питань міста, з'явилося важке фото з лебедем на озері парку Шевченка.

Мешканка міста Олена Деброва виклала публікацію і висловила стурбованість станом птиці, так як вона примерзла до льоду. Працівники комунального закладу "МАРС" намагалися його визволити, проте Лебідь втік.

На озеро у Стрийському парку повернулися лебеді. Фото: ЛМР
На озеро у Стрийському парку повернулися лебеді. Фото: ЛМР

"На міському озері вмерз у лід Лебідь. Рятуйте! Коли його заберуть на перетримку?", - пише Українка.

І все ж місія перемістити птицю в зимувальну кімнату вдалося з другого разу, про що повідомив перший заступник директора КП "Центр розвитку міста та рекреації" Мар'ян Вагілевич. У цій приміщенні вже знаходяться чотири лебеді, які плавали в цьому озері в теплу пору року.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Порятунок лебедя, скріншот: Facebook
Порятунок лебедя, скріншот: Facebook

"І якщо чесно - то хочеться подякувати працівникам парку за ту красу, що вони зробили, роками - двічі на день (вранці і ввечері по дорозі на роботу і з неї. Йду по парку і отримую велике задоволення від прогулянки. Величезне вам спасибі", "Дякуємо Вам за роботу. Ну нарешті, вже всі стурбовані будь спокійні!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, кудлату харків'янку дістали з моторошної пастки: тиждень на льоду

Як повідомляв "Знай.ua", впав, отямився, гіпс? Як правильно "приземлятися" , коли на вулиці слизько

Знай.ua писав, жила в каналізації кілька днів: чоловік знайшов у власному унітазі чорну ігуану з отруйним хвостом