Британський художник Метт Мейтленд показав, як би зараз виглядали зірки минулого століття. Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці в мережі.

"Деякі, подивившись цю серію, можуть припустити, що я виступаю проти косметологічних процедур. Але це зовсім не так. Мене завжди захоплювали люди, які доводять красу до крайності", - зазначив він.

У той же час Мейтленд розповів, що деякі із зірок його навіть захоплювали.

"Один з моїх героїв, Майкл Джексон, як відомо, досліджував ідею трансформації зовнішності ще на початку своєї кар'єри", — підкреслив він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

У прагненні стати ідеальним зірки вдаються до шокуючих дій.

Досить часто справа не обмежується лише косметичними та іншими процедурами, які допомагають виглядати трохи молодше своїх років. Знаменитості готові піти на кардинальні кроки, аби втримати прихильність шанувальників та преси. Ліпосакція, підтяжки, ринопластика і кращий друг артистів ботокс – лише деякі з найбільш популярних операцій в Голлівуді.

Почуття міри в жорстокому світі шоу-бізнесу не знайоме всім. Одна операція, інша, а потім ще з десяток нібито таких необхідних – і шанувальники перестають впізнавати у відшліфованому обличчі своїх кумирів.

Раніше ми писали, що радянський сценарист Олексій Каплер прожив насичене життя: він служив у партизанському загоні і працював в оточеному Сталінграді. Життя Світлани Сталіної-Аллілуєвої можна назвати скоріше трагічним: мати застрелилася, коли дівчинці було 6.

Також повідомлялося, що світові показали унікальні знімки Мерилін Монро на яких видно, що актриса чекала на дитину. Фотографії, які раніше були не відомі і приховані від публіки, були зроблені 8 липня 1960 року в Нью-Йорку біля кіностудії Fox фотографом і близькою подругою актриси, Фрідою Халл.

Нагадаємо, унікальні знімки 19-річної Мерилін Монро виставили на аукціон.

Як повідомляв портал "Знай.uа", світу показали легендарні фото фільму "В джазі тільки дівчата".

Також Знай.uа" писав, Мерилін Монро вперше з'являється на екрані як Еві.