В Харкові після боротьби з тривалою хворобою помер відомий телережисер та викладач Харківського національного університету імені Каразіна Дмитро Головачов, повідомляє портал АТН.

Головачов тривалий час працював у Харківській регіональній дирекції Національної телерадіокомпанії України. Також він заснував незалежну телерадіокомпанію “Ніка-Відео” та факультету кіно- та телемистецтва у Харкові.

За цикл програм “Театральний салон”, що виходив на телеканалі ОТБ, Головачов стал лауреатом премії “Краща режисерська робота року”.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що на початку червня в Харкові побили телеоператора, який знімав сюжет про конфлікт навколо ринку Барабашово.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що одним із зловмисників виявився активіст “Наіонального корпусу” Сергій Козлюк.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що правоохоронці затримали другого підозрюваного по цій справі Олега Радченка, який розбив камеру Макарюка.