Стало відомо про те, що в Запоріжжі помер ветеран журналістики. Його всі знали і поважали.

Таким чином, повідомляється, що ця трагічна новина з'явилася на офіційному сайті Запорізького відділення національної Спілки журналістів України. Навіть півроку не пройшло з того моменту, як Миколи Клименка, письменника і журналісти із Запоріжжя, вітали з ювілеєм. Йому мало виповнитися 90 років. Про це повідомляє інформаційний портал МИТЬ.

У Запоріжжі помер відомий журналіст, фото: МІГ

І ось, було отримано таку гірку звістку, яка заподіяла біль всім тим, хто мав честь з ним спілкуватися. Він помер.

Він був, мабуть, самим старшим журналістів в місті Запоріжжі. А родом він був з Новгород-Сіверського району, який у Чернігівській області. Досить тривалий час працював у ТАСС.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

у Тернопільській області В селі Йосипивка помер учасник ОУН-УПА Чоловський Михайло Іванович. У четвер, 11 червня з ним попрощалися рідні та близькі.

Про смерть воїна УПА йдеться в повідомленні Зборівської районної державної адміністрації, розміщеному у Facebook. У повідомленні немає інформації про те, коли і від чого помер воїн ОУН-УПА.

Варто відзначити, що за останні місяці цей світ покинули відомі воїни УПА, які внесли особливий внесок у розвиток повстанського руху України і в боротьбу за незалежність України в часи Другої світової війни.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині померла легендарна зв'язкова УПА Марія Штепа.

Також Знай повідомляв, що у Львові помер воїн УПА Олесь Гуменюк.

Нещодавно Знай передавав, що воїну з дивізії "Галичина" виповнилося 98 років.