У Тернополі камери відеоспостереження зафіксували жінку в зимовому одязі, яка хотіла вкрасти маленьку дівчинку. Мама дівчинки вчасно відреагувала і спроба не вдалася. Про це повідомляє Телеграм-канал ПП UA.

На відео видно, що жінка в теплому зимовому одязі – куртці і чоботях, синій хустині і навіть колготах, спробувала схопити маленьку дівчинку в розов сукню, яка йшла по вулиці. Її мама йшла поруч і говорила по телефону, але вчасно помітила, як дивна жінка намагається взяти на руки дівчинку і вихопила дитину.

Після невдалої спроби схопити дитину жінка відійшла в сторону і відвернулася. Потім вона як ні в чому не бувало пішла по вулиці. Дивна жінка могла бути не в собі, судячи з її одязі в середині літа і поведінки.

Варто відзначити, що в Києві аналогічна ситуація розвернулася на Позняках. У столиці чоловік вирвав з рук жінки немовляти і зник. Молода мама стверджує, що вона постраждала від побоїв і їй погрожували зброєю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, в Україні все частіше з'являються новини про те, що дитина випала з вікна. Фахівці розповіли, як забезпечити безпеку непосиди і створити умови, які зроблять вікно недоступним для малюка. Зокрема, молодим батькам пропонується прибрати меблі від вікон, закрити вікна на надійні замки і стежити за дитиною в квартирі.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві серед білого дня у мами вкрали дитини.

Знай повідомляв, що в мережі розповіли, як уберегти дітей від падіння з вікна.

Нещодавно Знай передавав, що у МОЗ розповіли, коли відкриються дитячі табори.