Стало відомо про те, що Хмельницький залили сильні дощі. Постраждали і дороги і ринки.

Таким чином, повідомляється, що рясні опади перетворили вулиці міста Хмельницький у річки. Водіям автомобілів було дуже важко пересуватися по дорозі, так як, вони фактично пливли.

Доводилося долати місця підтоплення практично вплав.
Про це повідомляє прес-центр ДСНС в Хмельницькій області.

Повністю підтопленими виявилася проїжджа частина та прибудинкові ділянки, які розташовані на провулку Степана Бандери. Також, «попливла» і вулиця Зарічанська з Озерною.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дощ був настільки сильний, що вирвав бруківку і виніс її на дорогу.

Ще одна біда трапилася і з місцевим ринком.

Рятувальникам довелося ліквідувати всі наслідки, які були нанесені рятувальниками.

Вони почали відкачувати воду за допомогою декількох мотопомп.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що не встигла Івано-Франківська область повністю оговтатися від негоди, як зливи з градом знову повернулися і "атакували" місцеве населення.

Відповідні відеоролики з сильним дощем з градом оприлюднили в Facebook.

Так, на кадрах видно, як стихія вирує в селі Бабин Косівського району. Зокрема, потужна злива з градом, розміром з горошину, всього за деякий час перетворив дорогу в річку, а землю повністю вкрив "білим" ковдрою.

"Ввечері 16 та вночі 17 липня в Закарпатській області в місцях проходження сильних злив можливе швидкоплинне підвищення рівнів води на малих водотоках на 0.3-0.8 м, формування значного місцевого і схильного стоку з підтопленням низинних місць, особливо в населених пунктах, освіта локальних селів і активізація зсуву ґрунту", – написали в ДСНС.

Нагадаємо, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.