Навіть якщо новорічний та різдвяний стіл буде при свічках, це здатне привнести в ніч диво та особливу енергію.

Цього року в українців новорічні та різдвяні свята — це ще один виклик, який слід пережити. Варто подумати, проте, як розважитися якщо електроенергії не буде. Адже є багато ігор, які не потребують світла, а достатньо уяви та гарного настрою.

Ялинка. Фото: кадр з відео
Ялинка. Фото: кадр з відео

Пророцтва на надувних кулях або ялинкових прикрасах

Ви можете прикрасити кімнату святковими кульками, попередньо написавши на них побажання на наступний 2023 рік. Кожен, хто заходить у кімнату, навмання обирає собі кулю і після 00:00 дізнається, що ж саме на нього чекає!

Гра "Новорічні новини"

Вам необхідно підготувати таблички для всіх учасників із набором слів, не пов’язаних один з одним. Після того як кожен отримає свою табличку, йому необхідно якомога швидше придумати новини із зазначеними словами. У результаті ви отримаєте дуже смішні новорічні історії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Побажання в мішечках

Оберіть дві людини: одній з них віддайте мішечок із побажаннями, а іншій — з іменами всіх присутніх. Так, кожен з них буде зачитувати ім’я і побажання на рік. Не забувайте, що всі слова повинні бути позитивними і веселими! Та головне — кожному бажаємо миру!

Гра "Веселі малюнки"

На великому картонному аркуші зробіть два отвори для рук. Гравці повинні будуть намалювати пензликом мандарин, сніговика, новорічну ялинку, просунувши руки в отвори. При цьому учасникам не буде видно те, що вони малюють. Приз отримає найталановитіший художник.

Нагадаємо, ми писали, що загрожує багатьма проблемами: названо найнебезпечнішу кількість годин для сну.

Як повідомляв "Знай.ua", що треба встигнути до Різдва: декілька добрих справ для відчуття справжнього свята.

Також "Знай.ua" інформував, як не втратити соцвиплати з 1 січня 2023 року - більше "автоматом" не нарахують.