Стан здоров'я безпосередньо залежить від раціону харчування, тому якщо підбирати правильні продукти, можна уникнути багатьох проблем. Наприклад, боротися із густою кров'ю можна за допомогою доступних кожному напоїв, які сприяють її розрідженню. Про це пишуть ua-novosti.

Густа кров - прямий шлях до тромбів, які загрожують найсумнішими наслідками. Втім, їх освіту можна запобігти і для цього не потрібні дорогі препарати. Допомогти можуть лише три корисні напої, доступні кожному.

Аналіз крові з пальця, скріншот: YouTube
Аналіз крові з пальця, скріншот: YouTube

Гранатовий сік

Всього 50 мл соку щодня допоможе налагодити циркуляцію крові та запобігти появі тромбів, що закупорюють кровоносні судини.

Лимонна вода

Лимон багатий на вітаміни С та К, які допомагають нормалізувати ліпідний баланс. А це, у свою чергу, створює ідеальні умови для розщеплення зайвих жирів, які знаходяться у плазмі крові та можуть осідати на стінках судин.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Буряковий сік. Фото: скрін youtube
Буряковий сік. Фото: скрін youtube

Буряковий сік

Буряк містить багато кальцію та пектинових речовин, які беруть участь у метаболічних процесах у крові, а також допомагають виводити з плазми похідні елементи бактерій, холестерин та інші шкідливі речовини.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше портал Знай повідомляв, названий найкорисніший для здоров'я суп: тепер вам захочеться їсти його якнайчастіше.

Також наш портал інформував, забудьте назавжди про котлети, відбивні та ковбаски: кому категорично не можна їсти м'ясо.

Крім того, ми писали зайву вагу та ризик розвитку діабету: чому так важливо снідати і що буде, якщо пропускати цей прийом їжі.