Як часто ви стикалися з тим, що пластикові підвіконня втрачали свою білизну і ставали неприємно жовтими? Мабуть, регулярно.

А чи знаєте ви, що є засіб, який допоможе зробити їх знову такими, як їх тільки встановили. Більше того, це засоби – не агресивна хімія, і ваша шкіра рук не постраждає.

Квіти на підвіконні, фото з вільних джерел
Квіти на підвіконні, фото з вільних джерел

Деякі господарі, щоправда, пориваються змінити підвіконня або підшукати потужний хімічний склад, щоб повернути колишню білизну поверхні.

Це можна зробити в тому випадку, якщо не допоможуть простіші способи. Пластикові підвіконня вже відносно давно стали звичною справою, тож умільці вигадали, як чистити їх від жовтизни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крейда та зубний порошок безпечні для шкіри рук, не мають їдкого хімічного запаху. Корисний спосіб особливо для тих, у кого вдома є діти чи вихованці.

Пластикове підвіконня, кадр з відео
Пластикове підвіконня, кадр з відео

У невеликій кількості води розчиняють столову ложку одного з цих засобів, щоб вийшла кашка. Суміш наносять на поверхню та залишають до висихання.

Потім залишається помити підвіконня ганчіркою та водою. Дрібні частинки не пошкодять поверхню, але завдання буде виконане на відмінно.

Нагадаємо про 5 саморобних засобів для чищення килимів, які можуть усунути будь-який бруд.

Раніше ми повідомляли, чи слід заморожувати залишки їжі після святкувань: що викинути, а що можна зберегти.

Також стало відомо, як швидко очистити унітаз без жорсткої хімії: все, що знадобиться – це 3 таблетки аспірину та 15 хвилин.