Якщо ви бажаєте справити гарне враження, потрібно уважно стежити за своїм зовнішнім виглядом. Але крім елементарних питань гігієни, важливо звернути увагу на те, щоб одяг був випрасуваним, чистим і з приємним запахом.

У житті буває всяке й раптова поломка побутової техніки - теж, тому випрасувати одяг не вдасться. Але для таких випадків господині вже вигадали декілька корисних лайфхаків, так що зневірятися не варто.

Прасування одягу, фото pralka
Прасування одягу, фото pralka

Представлені варіанти легко замінять праску, але в ефективності не поступаються.

Можна скористуватися підручними засобами. Наприклад, феном. Для початку розкладіть м'ятий одяг на рівній поверхні і подуйте на нього гарячим повітрям, тримаючи пристрій за декілька сантиметрів від тканини. Далі переверніть одяг та проведіть таку ж маніпуляцію з іншого боку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Не зайвим буде трохи збризкати одяг водою перед сушінням, щоб тканина краще вирівнялася.

Скрін, відео YouTube гардероб
Скрін, відео YouTube гардероб

І ще один незвичайний, але дієвий спосіб – використання пристрою для вирівнювання волосся. Його принцип роботи схожий із звичайною праскою, тільки він двостороння. Щоб не спалити одяг, обирайте середній рівень нагрівання і при цьому не тисніть занадто сильно на тканину.

Нагадаємо, якщо залишився після "Олів'є": як у кулінарії можна використовувати розсіл від консервованого горошку

Раніше ми писали про те, що пийте спокійно, але за однієї умови: яку користь організму може принести кава

Як повідомляв Знай.ua, у господарстві все стане в нагоді: як використовувати залишки мила на городі - несподіване застосування