Тканинні маски дозволяють швидко і ефективно привести до ладу шкіру обличчя, прибрати почервоніння і так далі. Але їх ще потрібно вміти правильно використовувати, тоді маски принесуть максимум користі.
Кожна тканинна маска має свої властивості, вказані на упаковці. Є зволожуючі, поживні та для різних типів шкіри. Принцип їх роботи та використання дуже простий, але часто люди забувають про одну маленьку деталь, яка могла б посилити ефект цього засобу.

Тканинна маска, фото cosmic.net
Тканинна маска, фото cosmic.net

Щоб тканинна маска принесла якнайбільше користі, а шкіра після сяяла і була гладкою, потрібно робити масаж обличчя. Рекомендується не просто поплескувати або втирати маску після зняття, а зробити якісні вправи з сироваткою, що залишилася. Це дає безліч переваг, таких як посилення кровотоку, зниження тиску в носових пазухах та омолоджування.

Є безліч видів масажу, але найдієвішими та популярнішими є гуаша та лімфодренажний.

  • Слід почати з лінії підборіддя масажуючи вниз до шиї круговими рухами. Поверніться до підборіддя і масажуйте до щелепи, використовуючи ту ж техніку. Рухаючись до центру обличчя, масажуйте назовні, щоб забрати зайву рідину. Завершіть масаж вздовж вилиць, а потім чола, використовуючи ті ж рухи та техніку, що й раніше.
  • Гуаша передбачає використання спеціального скребка для переміщення вгору лініями обличчя, а не вниз. При масажі на центр обличчя чиниться тиск за допомогою пальців, а інструмент використовується рухом вгору.

Масаж гуаша, фото vovk
Масаж гуаша, фото vovk

Нагадаємо, п'ять способів розпалити пристрасть чоловіка

Раніше ми писали, бюджетно, безпечно та ефективно: як позбутися молі в гардеробі без токсичної хімії

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще