У динамічному ритмі життя або просто з необережності можна випадково залишити плями на улюбленому одязі. Будь то кава, фломастери або навіть декоративна косметика. Сліди від останнього усунути не так і легко, але з цим лайфхаком все обов'язково вийде.

Винахідливі господині винайшли методи для боротьби зі всілякими плямами, так що не варто переживати через залишений слід від губної помади на одязі. Навіть яскраві відтінки та стійкі продукти – не проблема. Спосіб підійде для тих випадків, коли немає можливості поставити речі на прання.

Макіяж, фото marieclaire
Макіяж, фото marieclaire

Засіб для видалення плям знайдеться у кожної жінки, яка користується косметикою. Йдеться про міцелярну воду. Вона і так здатна ефективно видалити макіяж з обличчя, тому для одягу також підійде.

Що потрібно зробити, щоб усунути пляму від губної помади:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • щедро змочіть диск у міцелярній воді;
  • добре протріть пляму ватним диском;
  • через декілька хвилин засіб роз'їсть забруднення, і від нього не залишиться сліду.

Тільки врахуйте, що у складі міцелярної води може бути олія, якя видалить пляму, але все ж таки залишить після себе слід, так що обирайте засіб без її вмісту. Цим способом також можна скористатися перед тим, як відправляти речі на прання.

Прання речей, фото cleanipedia
Прання речей, фото cleanipedia

Нагадаємо, як позбутися слідів від скотчу: п'ять дієвих порад від господарок

Раніше ми писали, 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно нашкодити організму

Як повідомляв Знай.ua, одна спеція суттєво покращить стан організму: але не слід зловживати