У багатьох людей незамінний ранковий ритуал - випити філіжанку кави або міцного чаю. Вважається, що вони допомагають підбадьоритися та бути в тонусі перед робочим днем. Втім, ці напої можна замінити на продукти, які "зарядять" організм не гірше. Про це пише портал Мirror.

Підбадьорюватися вранці можна не тільки за допомогою філіжанки кави, але і доступними кожному продуктами. Виділимо три продукти, які наситять організм енергією.

Шоколад. Фото: скрін youtube
Шоколад. Фото: скрін youtube

Темний шоколад

Темний шоколад містить велику кількість какао, що збільшує енергію та концентрацію. Також даний продукт багатий на магній та антиоксиданти.

Авокадо

Популярний фрукт, який багато хто цінує за смакові якості, але крім цього він багатий на корисні жири і містить близько 14 грамів клітковини, вітамінів та мінералів. Зокрема, в авокадо є калій, який допомагає запобігти втомі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Авокадо, скріншот: Youtube
Авокадо, скріншот: Youtube

Апельсини

Апельсини смачні, корисні, а ще й роботу мозку покращують, адже містять вітамін С та натуральний цукор, який перетворюється на глюкозу. Склянка апельсинового соку дозволить покращити розумові здібності протягом дня.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, які продукти не можна їсти в стані сп'яніння: улюблені закуски стають небезпечними для здоров'я.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, для здоров'я та краси: яка популярна крупа може покращити стан шкіри та волосся.