Жінки використовують безліч косметичних засобів, щоб навести красу та приховати недоліки. І таке задоволення не з дешевих, ціни на якісні продукти кусаються. Але можна непогано заощадити та скористатися "бабусиними" методами.

Патчі призначені для того, щоб зробити очі відпочилими, розгладити дрібні зморшки, прибрати набряки або мішки, але з такими завданнями чудово впораються і народні засоби.

Патчі для очей, фото marieclaire
Патчі для очей, фото marieclaire

Охолоджені чайні пакетики або півкільця картоплі теж добре допоможуть позбутися набряків під очима, а шкіру зволожить огірок.

Щоб шкіра глибше наситилася, використовуйте стандартний зволожуючий крем для очей. Головне нанести його товстим шаром, дочекатися дії, але не змивати. Але все ж таки в патчах містяться спеціальні компоненти, а технологію їх роботи розробляли косметологи, тому вони більш ефективні та зручні у використанні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сон. Фото: скрін youtube
Сон. Фото: скрін youtube

Однак найкращий засіб для здорової шкіри навколо очей – це якісний сон. Жодна косметика не має такого ефекту. У середньому людині потрібно не менше 7 годин сну, а краще 8. Вода теж сприятливо впливає на шкіру, а зморшок та заломів буде набагато менше при її регулярному вживанні.

Нагадаємо, швидше, ніж нанести макіяж: як ефективно і за хвилини випрати тональний крем з одягу

Раніше ми писали про те, як безпечно видалити суперклей зі шкіри рук: на допомогу прийдуть прості засоби, які є у кожного

Як повідомляв Знай.ua, розкриються лише найкращі властивості: як правильно приготувати картоплю, щоб вона приносила користь