Тости – чудовий варіант для сніданку. Це смачно, а що найголовніше, дуже зручно. Достатньо завантажити хліб у тостер, підсмажити до бажаної скоринки і покласти зверху все, чого душа забажає. Однак є й мінуси, досить очевидні. Техніці згодом властиво забруднюватись.

Багато хто не любить очищати тостер від крихт, адже ця справа дуже копітка і потребує часу. Таку техніку бажано приводити до ладу раз на тиждень.

Тости, фото mcgrp
Тости, фото mcgrp

На щастя для господинь існує секретний лайфхак для очищення. Він дуже швидко та ефективно видаляє хлібні крихти. Поділилася ним блогерка Джесіка Хейзман у TikTok.
У чому полягає лайфхак, порядок дій:
  1. Для початку необхідно витягнути вилку тостера з розетки, щоб унеможливити будь-яку небезпеку.
  2. Далі просуньте в тостер ганчірочку з мікрофібри, щоб дістати великі крихти.
  3. Після цього увімкніть фен для сушіння волосся і направте повітря в отвори тостера, куди закладаються шматочки хліба.

Деякі господині також навчилися чистити тостер зубними щітками, а ще мильними розчинами, пастою із соди та води. У будь-якому випадку, тут важлива обережність, оскільки девайс можна зламати під час очищення. Ще потрібно дотримуватися всіх запобіжних заходів і видаляти крихти тільки з вимкненого тостера.

Тостер, фото club.dns-shop
Тостер, фото club.dns-shop

Нагадаємо, на ранок може стати зовсім погано: які продукти не підходять як закуска до алкоголю

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше ми писали, краще одразу в сміттєвий бак: чому медики не рекомендують споживати їжу, що пригоріла.

Як повідомляв Знай.ua, прості поради, як очистити йоржик після миття унітазу: господині навіть не здогадувалися