Тим, хто прагне зберігати стрункість, але іноді бажає насолодитися солодощами, дієтологи рекомендують деякі види "заборонених" продуктів, які можна вживати без почуття провини.

Гіркий шоколад є одним з таких варіантів варіантів, тому що він відомий високим вмістом какао та мінімальною кількістю цукру та калорій, що не тільки дозволяє насолодитися смаком, але й усвідомлювати, що це не шкідливо. До того ж, серед "корисностей" можна виділити велику кількість актіоксидантів.

Схуднення. Фото: Youtube
Схуднення. Фото: Youtube

Як би це дивно не звучало, проте "заморожений" йогурт може бути чудовою альтернативою морозиву. Можна виділити і те, що такий продукт містить набагато менше жирів, калорій, а ще те, що він є добрим джерелом білка, кальцію.

Звичайно ж, не варто забувати про свіжі фрукти, які ніколи не шкодили фігурі, володіючи вітамінами, мінералами та клітковиною.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Запечені яблука, скріншот із відео
Запечені яблука, скріншот із відео

І насамкінець варто згадати про запечені яблука - вони, у свою чергу, не тільки смачні, а й особливо прості та корисні як десерт. Достатньо лише видалити серцевину з яблук, додати трохи меду, кориці і подрібнених горіхів усередину. Залишається тільки запекти у вже розгореній духовці.

Запечені яблука готові, коли вони стануть м'якими, золотаво-коричневими.

Нагадаємо, п'ять причин, чому відбуваються "зриваються" під час дієти: що заважає схуднути

Як повідомляв "Знай.ua", дієтологи назвали продукти для приборкання апетиту: дуже допоможуть при схудненні

Знай.ua писав, спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете