Без пилососа не обійтися, якщо ви хочете швидко та якісно прибрати приміщення чи власне житло. Однак деякі використовують його неправильно, що призводить до поломки техніки, а нова, яе всім відомо, коштує недешево.

Є список, що складається із декількох предметів, які не можна прибирати пилососом. Господиням назвали їх і попередили, що використання техніки подібним чином буквально загубить її.

Пилосос, фото depositphotos
Пилосос, фото depositphotos

Вода та інша рідина

З цілком очевидних причин, техніку потрібно тримати якнайдалі від вологи. Щоб прибрати рідину, краще скористатися віником та ганчіркою.

Скло та дрібні речі

Уламки можуть легко пошкодити мішок пилососа, де збирається весь бруд, і навіть потрапити до інших відсіків. А ось дрібні дрібниці можуть засмічити пилосос, тому перед прибиранням приміщення варто уважно оглядати.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Прибирання скла, фото domopravitelnitsa
Прибирання скла, фото domopravitelnitsa

Волосся та попіл

У першому випадку труба пилососа може забитися, а очистити її, якщо волосся глибоко і у великій кількості, не так просто. Від попелу техніка може навіть зламатися. Найкращим рішенням буде знову скористатися віником і совком, а закінчити все вологим прибиранням.

Раніше ми писали про те, що речі будуть м'якими та ароматними: як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах, лише три інгредієнти

Як повідомляв Знай.ua, як зробити придатною для пиття воду з-під крана, якщо немає фільтра: кілька працюючих лайфхаків

Також портал Знай.ua писав, як правильно їсти сало, щоб отримати з нього всю користь і не нашкодити організму: поради дієтолога