Поява неприємних слідів від праски здатна зіпсувати настрій на весь день. Неправильна температура зазвичай на світлих речах залишає відбиток жовтого кольору та коричневого кольору.

Врятувати ситуацію зможуть засоби, що є в кожного вдома.

Що допоможе позбутися слідів від праски?

Не думайте, що пляма від праски назавжди зіпсувала вашу річ. Достатньо взяти один із трьох пропонованих засобів і сліди зникнуть, мов і не було.

Засіб для миття посуду, фото retail
Засіб для миття посуду, фото retail

Засіб для миття посуду. Достатньо намочити пляму звичайною водою, потім нанести засіб для миття посуду, але бажано, щоб він був не яскравого кольору, якщо одяг світлий, оскільки барвник може зробити нову проблему. Після 10 хвилин пляму, точніше місце, де була пляма, потрібно сполоснути і висушити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Оцет. Розчиніть 100 мл оцту в 1 л теплої води, ретельно змочіть у розчині чисту бавовняну тканину і добре її відіжміть. Потім оберіть на прасці режим відпарювання й обережно через тканину пропрасуйте одяг до повного усунення проблеми. Цей спосіб працює саме, якщо не жовта пляма, а блиск, мов слід від слимака.

Сіль, скріншот: YouTube
Сіль, скріншот: YouTube

Дрібна сіль допоможе вивести залишену від праски "проблему". Насипте її на плями, які попередньо треба змочити водою. Після чого просушіть і ретельно виполощіть. Якщо дрібної солі на кухні не маєте, то підійде звичайна кухонна, але у вигляді кашки. Для цього змішайте сіль із водою, натріть нею пляму, висушіть і видаліть щіткою. Потім річ просто прополощіть у теплій воді.

Нагадаємо, ми писали, як уберегти від небезпеки ваших улюбленців у теплу пору року: поради ветеринарів.

Як повідомляв "Знай.ua", ціни на які продукти в Україні знизяться до літа: експерти поділилися прогнозом.

Також "Знай.ua" інформував, простіше не виходити з дому? Як полегшити симптоми метеозалежності — поради від лікаря.