Учора, 16 вересня, близько 15 години сталася надзвичайна подія в одному з дошкільних навчальних закладів міста Хмельницького. Під час навчально-виховного процесу тяжко травмувалася 2-річна дитина.

Про це повідомили батьки вихованців дитячого садочка. За попередньою інформацією, малюк сперся на москитну сітку і випав з вікна першого поверху на асфальтне покриття.

Внаслідок падіння хлопчик отримав тяжкі травми голови. Наразі дитина госпіталізована до міськоі дитячої лікарні. Правоохоронці поки не коментують подію.

Нагадаємо, що у центрі Києва сталася ДТП за участю сина народного депутата Украни, Нестором Шуфричем. На перехресті вулиць Липської та Інститутської не розминулися два автомобілі. Шуфрич-молодший перебував за кермом Mercedes, другий водій - в Sang Yong.

Автомобіль Sang Yong, який їхав з вулиці Липської, не пропустив на перехресті Mercedes, за кермом якого перебував син Шуфрича, Нестор Несторович.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На щастя, ніяких серйозних травм учасники ДТП не отримали, незважаючи на те, що машини серйозно пошкодилися.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Львовом зіткнулися 7 машин, закривавлені тіла вирізали з понівеченого металу.

Також раніше портал Знай.uа писав, що в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи.

Також портал Знай.uа писав, про моторошну ДТП, що приголомшила Київ: загинули всі, шматки тіл на дорозі.