Сьогодні у вівторок, 3 листопада о 22:45 на телеканалі «1+1» вийде шостий епізод популярного сімейного реаліті-шоу “Міняю жінку”. У новому випуску обміняються дружинами сім'ї з різними поглядами на роль та обов’язки жінки у родині

У новому епізоді своїми дружинами обміняються родини з міста Южноукраїнськ, що на Миколаївщині, та міста Хмельницький.

Читайте Знай в Google News!

На Миколаївщині проживає родина, яка складається з п’ятьох осіб: мама Юлія, тато Юрій та їхні діти Юстина, Ярослав і Дарина. Мама – домогосподарка, яка протягом останніх чотирнадцяти років перебуває у декретній відпустці.

Міняю жінку


Нещодавно Юля закінчила курси масажу, тож тепер має власний дохід від улюбленої справи. Тато займається ремонтно-відновлювальними роботами. Сімейні обов’язки у родині розподілені чітко: тато заробляє гроші та забезпечує родину, а мама піклується про дітей та сімейний затишок в оселі. Дружині подобається готувати на кухні та вражати своїх рідних кулінарними шедеврами щодня.

Друга родина проживає на Хмельниччині: мама Ганна, її чоловік Ігор та донечка Тіна. Тато — приватний підприємець на місцевому ринку, а мама з недавнього часу має власний блог у соцмережі. Бюджету у родині немає – коли виникають потреби, їх одразу ж задовольняють. Відсутні у сім’ї і стандарти, пов'язані з культом їжі або чистоти. Найголовніший культ родини – це стосунки між чоловіком та дружиною. Подружжя вважає, що побут руйнує стосунки, а тому вони завжди відкриті до нових викликів і нових вражень.

Блогерка з Хмельниччини проти домогосподарки з Миколаївщини

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Правила проєкту залишаються незмінними: родини обмінюються дружинами на тиждень. Вони знайомляться з новою сім'єю і протягом перших трьох днів повинні жити за правилами сім'ї, до якої потрапили. Кожна жінка залишає в будинку «Сімейний статут», в якому розписані режим дня сім'ї, бюджет та обов'язки. Три дні кожна господиня живе за правилами «нової сім'ї», інші дні — вводить власні.

А в кінці експерименту сім'ї зустрічаються, діляться своїми враженнями, підбивають підсумки й намагаються зрозуміти, як можуть змінити свої стосунки з коханими на краще.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Львівщині зупинилося серце українського захисника, осиротіла Крихітка-дочка: "Боровся до останнього"

Як повідомляв "Знай.ua", під Тернополем однорічний малюк влаштував собі душ з окропу - лікарі борються за його життя.

Знай.ua писав, головні новини за 30 жовтня: українці програли на виборах, на Майдані придушили людей, а сімейні лікарі збагатилися.