На Хмельниччині перед самим Новим роком 42-річна Світлана Кухарчук стала мамою 18 раз. Новоспеченого члена родини назвали Павлом.

"Так уже склалося, що в 2020 році я народила двох дітей. На початку року, 1 січня, на свята з'явилася донечка Дана, а наприкінці, 29 грудня - синочок Павлик. Останні пологи були для мене набагато важчими, ніж попередні. Але тепер самопочуття стабілізувалося", - розповідає Світлана.

Тепер в сім'ї Кухарчуків 10 синочків та 8 донечок. Найстаршій Діані 24 роки, вона заміжня та виховує власних чотирьох дітей. Ще двійко народила 21-річна Люба. Двоє Кухарчуків-молодших навчаються у професійних закладах, десять діточок ходять до школи, ще четверо - до дитсадка.

"Родина Кухарчуків - дружня та працьовита. Їм непросто живеться, але вони ніколи не нарікають. Живуть добре. Працюють на власних чотирьох гектарах поля. Ця родина може слугувати за приклад для багатьої сімей", - розповідає староста села Василь Ковальчук.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Поратися в хаті, доглядати живність та працювати в полі допомагають діти. Між усіма чітко розділено обов'язки. Старші допомогають молодшим. Так нас привчали батьки, так і ми виховуємо своїх дітей. Безмежно раді, що Бог дав нам щастя мати велику та дружну сім'ю", - розповів батько суперсімейства Василь Кухарчук.

Нагадаємо, Знай писав, що франківчанка з ампутованими ногами змушена переповзати через дорогу, щоб купити хліб.

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нещодавно Знай передавав, що багатодітна мати із Запоріжжя втратила документи і зазнала цькування з боку городян.