Скандальний Голова ДПС України Сергій Верланов, що знаходиться у прямому підпорядкуванні обнальщика Василя Костюка, які за даними деяких засобів масової інформації тільки за останній місяць обікрали країну на суму понад один мільярд гривень, вирішили по старій схемі Януковича "кошмарити" бізнес.

Як повідомляє aspi.news, спочатку за вказівкою Голови ДПС Верланова Сергія і Костюка Василя усім українським бізнесменам в чатах були спрямовані незрозумілі повідомлення з проханням з 24.02.2020 року припинити свою роботу.

До тих підприємств, які не виконали вказівок даного повідомлення, терміново була застосована корупційна схема часів Януковича.

Так, податківці вступили у змову зі слідчим Національної поліції України та передали йому списки "неугодних підприємств". В свою чергу слідчий надіслав їм же (податківцям) листа по незрозумілій справі, відкритій за фактом шахрайства та яка жодним чином не стосується підприємницької діяльності. На підставі даного листа ДПС України розпочала блокування діяльності законослухняних підприємств.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У звязку з цим, підприємці готують колективні заяви до ДБР, НАБУ, ГПУ, Міністра внутрішніх справ України, а також збираються пікетувати Кабінет Міністрів України і Офіс Президента України.

Також у розмові з одним із директорів підприємств, останній повідомив про наміри звернення до Посольства США в Україні з численними доказами розкрадання державної казни України Головою ДПС України Верлановим Сергієм Олексійовичем та Костюком Василем.

Повна версія корупційної схеми готується.