Колишній столичний міліціонер Володимир Ткаченко, який "кришував" в Києві наркопритони і незаконну роботу пунктів збору металобрухту, отримав високу посаду в Державній фіскальній службі. Про це йдеться в статті «Навіщо ДФС взяла на роботу екс-міліціонера Володимира Ткаченка», пише Політрада.

«За останні роки він встиг попрацювати керівником Подільського, Святошинського і Дарницького районних управлінь поліції. Але тільки бандитів Ткаченко не ловив, він їх «кришував». Як повідомляють джерела, серед правоохоронців і в кримінальних колах, в Святошинському районі під його «протекцією» перебували наркопритони, місця збору металобрухту », - йдеться в статті.

Також, за даними журналістів, Володимир Ткаченко має особливу пристрасть до повій - і постійно користується їхніми послугами.

«На Подолі, де раніше працював, у нього навіть є спеціальне приміщення, в яке він водить жриць любові. Кажуть, любить відразу кілька », - пишуть автори статті.

Як зазначається, за роки служби Володимир Ткаченко нажив дуже багато майна: крім квартири і цілого ряду нежилих приміщень в самій столиці, у нього у володінні знаходиться також близько 10 гектарів землі в Києві і в найближчих його околицях. Традиційно в таких випадках, велика частина майна, згідно з деклараціями, записана на дружину Вікторію Ткаченко.

У Володимира Ткаченко немає ні кваліфікації, ні професійних даних, щоб працювати в ГФС. За даними журналістів, потрапити до фіскалам він зміг лише за великий хабар.

«І Державна фіскальна служба - це для нього чергова« годівниця », в яку він довго прагнув потрапити - збирав гроші на хабар, і ось, відбулося! І тепер він буде намагатися в максимально стислі терміни не тільки «відбити вкладене», а й заробити зверху », - йдеться в статті.