Скільки в нашій країні розлучень? Багато, і в кожній родині свої причини. Багато хто скаже, що винні дві сторони. Напевно, вони мають рацію, але розходяться люди по-різному. Багато років спільного життя, спільні діти не дають скотитися до взаємної ненависті нормальним людям. Хороші, справжні батьки не перестають брати участь у вихованні дітей, та й колишнім дружинам допомагають. Але це нормальні, справжні мужики.

Наш випадок інший. Депутат від Радикальної партії Ляшка Авер'янов вирішив, раз він йде з сім'ї, то і майно треба з собою прихопити. Звичка брати чуже незнищенна в цьому "людині". Коли він грабував простих людей і своїх бізнес-партнерів, він обзавівся не тільки багатим досвідом у цих справах, а й подільниками, і корупційними зв'язками. Ось і вирішив депутат Авер'янов застосувати все це для того, щоб і колишню дружину, і своїх дітей залишити ні з чим.

Ну, не втримався.

Ось ще один суд у справах цього суб'єкта пройшов. Вгадайте, на чий бік став Чернігівський Апеляційний суд? Правильно, на бік обранця народу.

Три жінки, три судді вирішили, що колишній родині нічого не повинно бути повернуто. Ну, правильно, навіщо їм гроші і інше, спільно нажите?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Законність цього рішення я залишу для юристів, які дадуть, я сподіваюся, справедливу оцінку їх роботі.

А ось про моральну сторону справи я мовчати не можу. Де совість у Авер'янова - питання пусте і безглузде, її немає, та й, схоже, не було ніколи.

У суддів теж з цим проблеми? Вони не хотіли поставити себе на місце обдуреної матері та її дітей?

Ні, не хотіли? А даремно, як кажуть,»не роби так, як не хочеш, щоб вчинили з тобою". Але, видно, інші доводи були у них в голові. Феміда знову на боці сильних і нахабних. Милі жінки, як ви до цього ставитеся, або тільки я живу за старими моральними принципами? Я жодного разу не бачив колишню дружину Авер'янова, але я на її боці. Дуже вірю, що зло буде покарано, і справедливість буде на боці матерів та їхніх дітей.

P. S. У нас в країні є організації, які захищають права жінок і дітей? А якщо вони є, то чому вони мовчать? Що, мені, простому мужику, створювати таку?

Алекс Білий

ПРАВО СИЛЬНОГО Сколько в нашей стране разводов? Много, и в каждой семье свои причины. Многие скажут, что виноваты две...

Geplaatst door Алекс Белый op Zaterdag 10 oktober 2020