Міністр інфраструктури Владислав Криклій бере участь у «вечірках для дорослих», що організовує агроолігарх Юрій Косюк - стверджує в Facebook блогерка Олена Монова.

Про це пише Ньюзван.

«В мережу красиво злили, як Криклій тусить на вечірці в курячого олігарха Косюка (знайшов з ким, трясця), де шановне панство нюхає кокс і танцює голінькими на столі. Ну не зовсім голінькіми канєш, на Косюку наприклад є галстук і штанішки, а от сорочку вже десь на той момент пр**бав, може кров носом йшла, я хз», - написала вона.

Блогерка розповіла, що до неї потрапили фото, які свідчать, що міністр Криклій на цих вечірках приймає кокаїн. «І стало мені зрозуміло, що з дорогами України і взагалі з отою вашою всратою інфраструктурою йому вошкалупитись ніколи», - зауважила Монова.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Крім цього, як пише блогерка, на вечірках Косюка присутні інші представники політичної еліти, такі як голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, нардепи Юрій Кисіль і Юрій Арістов, член наглядової ради УЗ Аудіцкас.

«Мені от власне цікаво, що буде цього разу робити Шмигаль? Він бідося ледве після перфомансу з Кадировим відійшов, а тут знову здрасьтє, чергове западло від підлеглих. Буде знову вимагати пояснень і satisfaction через фейсбук, чи може закатає Криклія десь в асфальт по-тихому?», - відмітила Монова.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що міністр Криклій став частиною новоствореної групи впливу, яку збирає у Кабміні і Верховній Раді спікер Дмитро Разумков.