Говорять, чужа сім’я – це суцільна темрява. Але інколи навіть на чужі сім’ї падає промінчик світла, який дає можливість роздивитися ті трагедії, які інколи розігрують люди. Або «виродки».

Оце осяяне успіхом усміхнене обличчя належить голові Рівненської обласної ради Сергію Кондрачуку. Все по патріотичному фен-шую: вишиванка, впевнений погляд у майбутнє і тверда віра православної людини, що засвідчує грамота від Епіфанія за заслуги перед Українською православною церквою. Здавалося б, такій людині можна дати характеристику янгола. Але не все так просто.

Про це повідомляє видання "Інформаційний потік Рівне".

Сергій Кондрачук
Сергій Кондрачук

На Facebook-сторінці Оксани Кондрачук, колишньої дружини вищезгаданого Сергія Кондрачука,близько другої ночі з’явився допис. У ньому чути біль. Він пронизаний страхом. Просякнутий зневірою у те, що завтра буде краще.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Близько дев’ятої ранку допис вже було видалено. Але люди ніби відчували, що саме в такому руслі будуть розвиватися події. До нас у редакцію почали повноводною річкою литися скріншоти повідомлення Оксани Кондрачук від наших читачів.

Видалення допису може бути зайвим підтвердженням того тиску, який чинить Сергій Кондрачук на свою колишню дружину.

Публікація Оксани Кондрачук
Публікація Оксани Кондрачук

Нижче ми наводимо текст допису повністю, не змінюючи його змісту:

«Довгий час я мовчала. Я терпіла. Я кричала в душі. Мені боляче про це розповідати. Я не хотіла цього. Але є межі. І потрібно діяти.
Прийшов цей час. Батько моїх дітей, мій, уже, як пів року екс-чоловік Кондрачук Сергій перейшов всі межі дозволеного! Після того, як я пригрозила про його незаконне збагачення – змушена захищатися і боятися??? Я проти психологічного насильства! Я за ЧЕСНІСТЬ! Я за справедливість!

Я вимагаю звільнення всіх причетних людей до незаконного вивезення мене в психологічну клініку з метою позбавити мене батьківських прав! Кондрачук, ти посягнув на СВЯТЕ. Це було НАДто. Пробач. Бачить Бог, я весь час терпіла. Але ти загрався. Відмотуй. Почни, для початку платити аліменти. Я написала заяву ще 10.03 цього року. Я боюся залишати тобі дітей. Я хвилююся за їхній психологічний стан. Ти для мене не людина. Ти – виродок».

Жінка, яка благає про допомогу. Яка стверджує, що її незаконно вивозили до клініки, аби документально засвідчити її непритомність, щоб позбавити батьківських прав. Яка потерпає від домашнього насильства – морального та, ймовірно, фізичного.

Факт домашнього насильства беззаперечний. Закон «Про запобігання та протидію домашньому насильству» значно розширив коло осіб, які можуть бути притягнуті за його порушення. Якщо раніше домашнім насильством вважали лише інциденти подружжя, то сьогодні це і колишні чоловік/дружина.

Чвари між колишніми – це звична історія для нашого суспільства. Але у цієї «сварки» є певний політичний відтінок. За словами Оксани Кондрачук, у неї є докази незаконного збагачення свого ексчоловіка. У відповідь на погрози оприлюднити такі небезпечні для голови облради матеріали, жінка отримує психологічний тиск.

На відео видно, як з вигляду нетверезий Сергій Кондрачук вночі «штурмує» оселю Оксани Кондрачук, яка стверджує, що він «агресивний та погрожує». Також пані Оксана говорить про те, що голова облради не цурався чинити насильство у присутності дітей.

На самому початку другого відео пані Оксана підтверджує факт фізичного насильства: «Він хоче зробити з мене психічно неврівноважену. Він сам мене душив».

На жаль, інфантильний нарцис, як висловився один з дописувачів у Facebook, який відчуває свою безкарність, може дозволити собі багато чого. Навіть знущання над жінкою з дітьми. Але найбільш кричущим є те, що Сергій Кондрачук вірить у свою правоту.