Цивільна дружина ексрегіонала Володимира Пєхова Леся Софієнко 20 років приховувала свої багатомільйонні статки від держави та не сплачувала податки у бюджет.

Про це повідомляють журналісти «Стоп Корупції».

«20 років підпільна мільйонерка Софієнко ховала свої багатства від сторонніх очей. Не дивно, що з незаконних статків жінка не сплачувала й податки», — розповіли розслідувачі.

Зазначається, що задекларована заробітна плата у Софієнко складала 38 тисяч гривень за цілий рік, але це не заважало їй перебувати у найкращих готелях Європи, їздити автівкою за 6,5 млн гривень та жити у розкішному маєтку на столичних Осокорках.

Журналісти також повідомляють, що свої багатомільйонні статки дружина регіонала заробила за сприяння ексміністра АПК часів Януковича Миколи Присяжнюка, з яким Софієнко пов'язана через Володимира Пєхова. Цивільний чоловік пані Лесі, як відомо, був радником Присяжнюка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Під міністерським "дахом" поплічники Присяжнюка реалізували цілу схему з розкрадання бюджетних коштів через держпідприємство "Конярство України". Щорічно їхній незаконний прибуток на трьох становив близько $18 млн», — повідомляють у фільмі «В законі: легенди кримінального Льова – як починалась історія Лесі Софієнко»

Нагадаємо, Леся Софієнко після програшу у судах щодо стягнення її боргу державі через несплату податків втекла з України та наразі переховується на Кіпрі. Повідомляється, що Державна фіскальна служба оголосила її у розшук.