Народний депутат Гео Лерос може бути причетним до інформаційної атаки на депутата Київради Михайла Терентьєва (фракція «Солідарність»). Про це свідчить відео, опубліковане сайтом Обозреватель.

На записі Лерос спілкується з невідомим співрозмовником. Голос за кадром стверджує, що запис зроблено 19 жовтня 2020 року в одному з офісних центрів. На зустрічі обговорювалася інформаційна атака на Терентьєва. Вартість «послуги» Лерос оцінив у 10 тисяч доларів.

Гео Лерос, фото: скріншот з відео
Гео Лерос, фото: скріншот з відео

Гео Лерос, фото: скріншот з відео
Гео Лерос, фото: скріншот з відео

Примітно, що саме наступного дня після цієї розмови Лерос на своєму YouTube-каналі опублікував відео, де людина, схожа на депутата Терентьєва, обговорює питання покупки голосів на виборах в столиці.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Через кілька днів Лерос знову прийшов до замовника, щоб відзвітувати про виконану роботу.

Нагадаємо, раніше ЗМІ опублікували відео, на якому Лео Лерос обговорює план інсценування підпалу свого автомобіля, за що, ймовірно, отримав компенсацію у трикратному розмірі від вартості згорілого Mercedes.