На черговому відео за участю народного депутата Гео Лероса, що оприлюднено політичним експертом Михайлом Шнайдером, розкриваються деталі спецоперації з дискредитації Миколи Тищенка, безпосереднім виконавцем якої був Лерос. За ретельне виконання інструкцій Лерос отримав від замовника $20 000, повiдомляє Ukranews.

«Друзі, сьогодні спливло дуже цікаве відео з пригодами нашого уславленого «Борця з корупцією і корупціонерами» Гео Лероса. На якому він отримує чергове завдання і, звичайно ж, пухкий конверт з готівкою», - написав експерт.

Як випливає з опублікованого відео, розмова Лероса з замовником відбулася 14 вересня 2020 року в одному з офісних центрів Києва.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Перед тим, як вислухати докладні інструкції, Лерос отримує 20 000 доларів. В ході подальшої розмови стає зрозуміло, що роль Лероса має полягати в оприлюдненні аудіозапису розмови Дениса Комарницького з народним депутатом Миколою Тищенком. На підставі цього запису він має звинуватити Тищенка у зв'язках із Комарницьким, якого замовник називає «смотрящим» за Києвом.

- Я формую все, як минулого разу. Пам'ятаєш, я тобі розповідав? З матеріалами... Ти все прочитав? - звертається замовник до Лероса.

Той тезово описує, що належить зробити.

- Я беру ось з того боку - Тищенко, Комар... Гучний зв'язок з Тищенком. Я розповідаю про те, що як є, що на мене вийшли сбушники, які віддані. Мені передали, - каже Лерос.

Однак замовник вважає за потрібне докладніше викласти суть майбутньої операції:

- Дивись, ось такою має бути розмова: Це 4-годинна розмова. Я вам хочу включити 20 секунд. Це доказ, що наш з вами колега Микола Тищенко, який відхрещується від «смотрящего» Дениса Комарницького... А ось як вони мило розмовляють братиками один з одним. Звідки цей запис? Цей запис… Я здивований, що в рядах нашої правоохоронної системи залишилися люди, які хочуть змін. Чому у мене? Тому що людина впевнена, що ці люди організували підпал моєї машини.

Отримане замовлення Лерос виконав через два тижні з трибуни Верховної Ради. Він практично слово в слово повторив текст, отриманий від замовника.

Нагадаємо, раніше було опубліковано відео, на якому Лерос за організацію самопідпалу свого автомобіля отримав $50 000.