Екс-спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков з екс-главою офісу президента Андрієм Богданом і забудовником Андрієм Вавришем давно планували змову проти глави держави Володимира Зеленського. Про це повідомила політичний експерт Тетяна Лупова порталу Censor.

"Історія зради: змова Разумкова з Богданом і Вавришем проти Зеленського. Насправді змова екс-спікера Дмитра Разумкова з екс-главою ВП Андрієм Богданом і пов'язаним з ним скандальним забудовником Андрієм Вавришем проти президента Володимира Зеленського - це історія зради.

Тема з хабарем, яку Дмитро Разумков отримав від Андрія Богдана та Андрія Вавриша, куди глибше, ніж здається на перший погляд", - написала вона.

Експерт нагадала, що раніше повідомлялося, що спікер отримав багатомільйонний хабар (причому, в доларах) від екс-глави ОП і його друга скандального забудовника. Щоб їх фірма змогла забудувати ділянку на Шовковичній, 12-б.

"Скандальний проект пішов по судах, але спікера це не збентежило і він продовжував наполегливо ігнорувати прохання відмовитися від сумнівної "співпраці", що ганьбить президента. І в цьому вся суть даної ситуації. Ключова задумка даної змови - а по-іншому це і не назвеш-була в тому, щоб максимально дискредитувати Зеленського. А паралельно - під виглядом "політичного переслідування" наростити Популярність Разумкова під створення своєї опозиційної партії. Спонсоруватимуть яку, що не дивно, Вавриш з Богданом. Тобто, зрада Разумкова Зе-команди і особисто президента була давно спланованою, ретельно зрежесованою і як по нотах зіграною змовниками", - резюмувала Тетяна Лупова.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще