Про це пише портал Акценти. Публікуємо матеріал без коментарів та ремарок. Редакція не несе відповідальності та не перевіряє дані, надані та опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Андрющенко за час свого 20-річного ректораства неодноразово потрапляв до корупційних і політичних скандалів. Він встиг підтримати скандальний законопроект про регіональні мови Ківалова-Колісніченка, написати і захистити дисертацію Петра Ющенка, яку було офіційно визнано суцільним плагіатом, здати в аренду за копійки приміщення університету приватному закладу своєї доньки з відомим колаборантом, а нині покійним Журавком, прихистити кадрів Табачника та пропагандисток «руського міра»…

Проте чиновники Міністерства освіти переконали Уряд України, що без 74-річного Андрющенка головний педагогічний університет не виживе й тому він повинен його очолювати ще 10 років. Для цього владці пішли на хитрий хід і … восени 2022 року ЛІКВІДУВАЛИ, а фактично ПЕРЕЙМЕНУВАЛИ Національний педагогічний університет імені Драгоманова в Український державний університет імені Драгоманова?! Цинізм цієї афери не має меж, бо щоб зберегти на посаді вічного ректора ВЕСЬ КОЛЕКТИВ університету втратив не лише свій престижний статус НАЦІОНАЛЬНОГО, а й відповідний рівень зарплат та фінансування. Далі більше. Тишком нишком МОН призначає вибори в новому старому Університеті і подає кандидатуру старого ректора, який керував вузом вже 4 терміни при законодавчій забороні в не більше як 2 терміни. Звісно жодним представлень програми і обговорень в навчальному закладі не відбувається і вже 22 лютого планується узаконити старого ректора в новому старому виші.

Як так може бути - запитаєте Ви? А справа в тому, що головним лобістом вічного ректора і друга Табачника-Ківалова-Колісніченка є його зять, цілий Державний секретар Міністерства оборони Костянтин Ващенко. Зять Андрющенка теж добре відомий медіа, бо встиг зробити каркаломну кар‘єру за Януковича, створити приватний Інститут з Богословською, завестися квартирами і будинками та продовжує чесно керувати всіма поточними справами некорупційного Міністерства оборони воюючої країни.

Цікаво чи знають про цю фантастичну за розмахом аферу Президент, Прем‘єр-міністр і Голова Верховної Ради та чи відбудуться 22 лютого таємно-корупційні вибори вічного ректора ГОЛОВНОГО педагогічного університету України?!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще