Відома блогерка та журналістка Ірина Гриб заявляє у своєму телеграм-каналі, що у пʼятницю 30 червня близько 16 години планується штурм Староконного ринку в інтересах любителя "руського міра" Руслана Тарпана.

"З нетерпінням чекаю, коли сьогодні (приблизно о 16.00) "патріоти" почнуть штурмувати Староконний ринок у інтересах любителя "руського міра" Тарпана", - пише Ірина Гриб.

Наразі більше подробиць не відомо.

Сам Руслан Тарпан знаходиться у розшуку як корупціонер та диверсант у сфері економіки. Підозрюється у зв'язках із ФСБ Росії та внесений у базу "Миротворець".

У 2017 році прокуратура заявила, що викрила корупційну схему під час будівництва очисних споруд «Глибоководний випуск». Тарпан у кримінальному провадженні за фактом розкрадання понад 300 млн грн на цьому проекті є головним підозрюваним.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У 2017 році він втік з України, зараз ховається в ОАЕ і перебуває в міжнародному розшуку через Інтерпол із синім повідомленням.