Про це пише видання Коментарі.

«Шахрай інвестиційний банкір Мазепа здійснює тиск на правоохоронців і суддів, обманом використовуючи незалежні засоби масової інформації, зокрема видання НАШІ ГРОШІ Шалайського, щоб не розраховуватися за вкрадене Майницьке газове родовище!» - стверджує бізнесмен Олег Токар.

Бізнесмен Токар звинувачує видання НАШІ ГРОШІ Шалайського в випуску компліментарного, тенденційного та упередженого матеріалу на користь групи шахраїв. Так він відреагував на розслідування «Поліція придумала схему, як робити "маски-шоу" без причини», яке було розміщено в виданні НАШІ ГРОШІ. За словами Токаря, він мав довготривалу бесіду із Олексою Шалайським, в якій детально виклав позицію своєї «постраждалої в конфлікті» сторони, Проте вийшов компліментарний матеріал на користь позиції Мазепи без будь якого згадування почутих від мене аргументів та фактів. Журналістика, яка дозволяє не розраховуватися за газові родовища. Скільки це коштує?» - ставить риторичне питання Токар.

«Я постраждала сторона, якій винні мільйони доларів, звернувся до правоохоронних органів із вимогою розібратися і покарати шахраїв, рейдерів Мазепу та Олейника. Розміщені на даний момент у ЗМІ матеріали є абсолютною неправдою! Мазепа пішов до суду скасувати пункти договору, за якими повинен розрахуватися за родовище, і програв! Рішення суду є в відкритому доступі. За тиждень до апеляційного засідання з'являються матеріали про нібито рейдерство з моєї сторони та неправомірні дії силовиків. Як я постраждала сторона, у якої вкрали родовище, можу бути рейдером? Супровід у суді цій справі здійснює адвокатська компанія Віктора Барсука. Як поважний журналіст Шалайський опинився в цьому колективі, як його переконали написати однобічний матеріал на користь Барсука, Мазепи та Олейника для мене зовсім незрозуміло!» - обурюється Токар і обіцяє найближчим часом оприлюднити усі подробиці цього кейсу.