Портал Акценти у своєму матеріалі повідомляє про кадр, на якого варто звернути увагу – Директора департаменту запобігання фінансовим операціям, пов'язаним з легалізацією доходів, отриманих злочинним шляхом Чехлова Артема Юрійовича.

"Є дуже цікава історія про те, як ПРАТ "Коростишівський гранітний кар'єр" та ТОВ "Юнігран", потрапили під прес правоохоронних органів з кримінальних проваджень, в основу яких лягли довідки, складені зазначеним Департаментом", – пишуть Акценти.

За інформацією порталу Акценти, пан Чехлов продає необхідні правоохоронцям висновки від 1 до 10 тисяч доларів, залежно від величини підприємства та його можливості заплатити.

"Цікаво, що на посаду Чехлова свого часу влаштувала в.о. начальника податкової служби Києва, Оксана Датій, любителька дорогих прикрас, машин та відпочинку на Мальдівах, також відома своїми зв'язками із потойбічними силами. Все тому, що, як виявилося, Чехлов – чоловік її сестри: Артем Юрійович має протокол про корупцію за ст.43 ЗУ "Про запобігання корупції" (clarity-project.info), – це за розголошення службової інформації з обмеженим доступом. Це анітрохи не бентежить Артема, він продовжує торгувати інформацією, а схема виглядає так: беруть "цікаву" інформацію про підприємство в базі ДПС, зливають її правоохоронним органам, правоохоронці реєструють кримінальне провадження на підставі довідок бравих податківців,а далі підприємствам пропонують вирішити питання чи пройти всі кола Ада в рамках виробництва", – йдеться у публікації порталуАкценти.