Про це йдеться у матеріалі видання «Антикор».

34-річний політик, який пройшов у ВР від партії «Голос», активно займається велоспортом, про що з гордістю постійно інформує своїх виборців. Нещодавно він розмістив у власному телеграм-каналі селфі зі своїм велосипедом. Уважні читачі помітили, що народний обранець має техніку Giant Propel Advanced бренду Giant. Такий не купити в «Епіцентрі», на спеціалізованих сайтах ціна на подібний велосипед перевищує півмільйона гривень!

Железняк віддає перевагу бренду Giant вже багато років, і після обрання до Верховної Ради у 2019 році молодий депутат вибору не змінив, купує моделі все дорожче і дорожче.

Відомо,що у його декларації за 2021 рік (туди увійшли дані за 2020 р.) журналісти знайшли Ауді та Теслу тестя, на якій пересувався нардеп, а ось дорогої велоіграшки не виявили.Доходи депутата невисокі, тож на такий байк йому працювати приблизно рік. А якщо для порівняння взяти середню українську пенсію у 5300 грн, то за вартість велосипеда пенсіонер міг би жити більше 8 років!

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляли ЗМІ родина Железняка досі володіє офісним центром в окупованому Донецьку, але бізнес у так званій «ДНР» депутат не коментує. До обрання до Верховної Ради Ярослав Железняк працював помічником нардепа від Партії регіонів.