В той час, як українці збирають буквально по гривні на автівки, дрони та амуніцію для наших військових, нардепи продовжують жити своє шикарне життя та купувати дорогу нерухомість та автівки.

Завдяки розслідуванню журналістів "Української правди", стало відомо, хто катається вулицями столиці на одному з найдорожчих авто у світі.

Rolls-Royce Геннадія Вацака. Фото скріншот з Youtube
Rolls-Royce Геннадія Вацака. Фото скріншот з Youtube

Народний депутат та в ласник однойменного кондитерського дому Геннадій Вацак навесні 2023 року придбав шикарний Rolls-Royce, який коштує близько $700 000.

Автівку нардеп зареєстрував на свій кондитерський дім "Вацак".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У розпал війни, слуга народу не соромиться їздити на Rolls-Royce на роботу до Верховної Ради.

Rolls-Royce Геннадія Вацака. Фото скріншот з Youtube
Rolls-Royce Геннадія Вацака. Фото скріншот з Youtube

До парламенту він пройшов у 2019 році як самовисуванець.

Вже на той час мавши прибутковий бізнес, Вацак не посоромився брати компенсацію держави за аренду житла. Він начебто винаймав у Києві квартиру, яку на той час начебто не міг собі оплачувати.

Так, за перші 10 місяців депутатства він отримав 197 тис. грн компенсації на оренду.

Геннадій Вацак. Фото скріншот з Youtube
Геннадій Вацак. Фото скріншот з Youtube

Журналіст "УП" Михайло Ткач розповів, що у 2023 році Вацак закликав допомогати військовим, однак не купучи їм дрони та автівки, а будуючи сквери та вулиці. Свої промову він цинічно пояснив тим, що захисників мають зустрічати красиві міста.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розкішні маєтки в Європі, продаж російського вугілля фірмам з ЄС: як живе родина зрадника Миколи Азарова.

Також наш портал інформував, народна депутатка "забула" про майно на 1,8 млн грн: довелося нагадати НАБУ та САП.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що без зарплати та бізнесу, зате на дорогому "гелику": журналістів здивувала власниця дорогої автівки на парковці "Київпастрансу"