Ремонт - завжди був складною справою. Особливо у час війни, коли українці намагаються заощадити кожну копійку та, все ж, зважуться на такий важливий крок, як ремонт житла.

Тому обираючи підрядника чи будівельну компанію люди опираються не лише на ціни, а й на сторінки у соцмережі та відгуки клієнтів, які вже встигли скористатися послугами тієї чи іншої компанії.

На таке сподівався і киянин Роман, який вирішив скористатися послугами ремонтно-будівельна компанія Alex House та зробити штукатурку стін у таунхаузі. Адже, судячи зі сторінки у мережі інстаграм, вони позиціонували себе, як справжні майстри своєї справи.

"Я до того вже мав справу з окремими підрядниками - вони все робили чудово, але коли дійшов до штукатурки стін, захотілося віддати справу у надійні руки та самому не "паритися" і просто довіритись професіоналам. У ремонтно-будівельна компанія Alex House ціни виявилися трішки дорожчими, ніж мені пропонували на ринку але я вже думаю коли так, то напевно будуть справжні професіонали - а я тільки відпочиватиму. Тоді навіть не здогадувався, на скільки я помилявся...", - розповідає Роман.

За словами власника житла, єдине, що ремонтно-будівельна компанія Alex House робить швидко – це виставляє рахунки та забирає гроші. З усім іншим починаються проблеми.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Коли ми тільки починали співпрацю мені швиденько скинули рахунки, потім швиденько взяли кошти обіцяючи, що ремонтні роботи почнуть от хоч завтра. Але сталося взагалі не так. Наступними днями прораб ремонтно-будівельна компанія Alex House лише завіз штукатурку на обʼєкт і почав годувати обіцянками. Тиждень я сподівався, що вже тривають ремонтні роботи але потім зʼясував, що у будинку не ступала нога будівельника. Лише після скандалу, на який мені довелося витратити нерви почалися якісь рухи. Так сталося, що потім вже забудовник вирішив ремонтувати систему подачу води і вимкнули автомати - так ми втратили ще тиждень", - згадує Роман.

Але і потім, за словами замовника, ремонтні роботи не розпочалися. Прораб ремонтно-будівельна компанія Alex House лише обіцяв почати роботи з дня на день.

"Для розуміння, контракт ми підписали 14 листопада. А бригада приступила до робіт лише 14 грудня. Здавати обʼєкт вони спромоглися лише 22 грудня. Так, ми втратили ще один день через проблеми з водою, але два тижні просто витрачав нерви, сварився, та намагався зʼясувати чи збирається ремонтно-будівельна компанія Alex House робити щось взагалі", – згадує Роман.

За словами замовника, коли вже команда ремонтно-будівельна компанія Alex House почала роботи, там і виникли проблеми. Романа запевнили, що закупленої штукатурки - вже не вистачає і аби закінчити роботи потрібно не багато не мало - 60 мішків штукатурки.

"Бувало, що сантехнік докупляв метр труби, електрик - десять. Тобто, додаткові витрати були досить прийнятними. У той же час ремонтно-будівельна компанія Alex House прорахувалася на 60 мішків штукатурки вартістю понад 20 тисяч гривень. Ну що ж - довелося докуповувати", - розводить руками Роман.

Чоловік вже здогадувався, що остаточний рахунок ще його здивує, але навіть не думав на скільки.

"Після того, як роботи добігали кінця, виявилося, що рахунок ремонтно-будівельна компанія Alex House сумарно зріс на 70 тисяч гривень. Тобто, на початковому етапі мені презентували рахунок на 154 тисячі гривень, а коли вже дійшов час розраховуватися – рахунок став 219 тисяч гривень з урахуванням докупленої штукатурки. Я був готовий до додаткових витрат, але на 70 тисяч більше...", - скаржиться Роман.

Проте чоловік все ж вирішив розрахуватися та розійтися з ремонтниками але вже ніколи не мати з ними справ.

"Я ніколи б не подумав, що компанія, яка заявляє про якість, терміни, професіоналізм, виматає мені стільки нервів та витягне стільки грошей. Звісно, це дуже неприємно. Тепер я напевно буду знати, що люди, які називають себе чесними професіоналами - далеко не завжди такими являються. До цього мені робили ремонтні окремі підрядники і з жодним у мене не виникло таких ситуацій. Я з радістю б їх рекомендував іншим. Але з ремонтно-будівельна компанія Alex House сама історія говорить за себе. Звісно, я ніколи більше б не став мати з ними жодних справ", - резюмує свою розповідь Роман.

Господар зазначив, що сама ремонтна бригада – виявилися досить приємними хлопцями, які докладали усіх зусиль, аби зробити все швидко і якісно.