Поблизу Роттердама у Голландії ексклюзивний автомобіль Porsche 911 Carrera 4 GTS потрапив у ДТП. Машина мала київські номери і прибула до Голландії зі столиці України.

Автівка злетіла з траси та опинилася у місцевому каналі. Про нові подробиці ДТП розповіли ТопЖир.

Porsche 911 Carrera 4 GTS 2022. Фото ТопЖир
Porsche 911 Carrera 4 GTS 2022. Фото ТопЖир

Елітний автомобіль зареєстрували в Україні 31 грудня 2022 року. Зараз його ціна складає понад 7 мільйонів гривень. В Україні кількість автомобілей такого кольору лише 9.

За даними видання, власником автівки з тризубом на даху – може бути голова Всеукраїнської асоціації власників безпілотників Тарас Трояк. У себе на сторінці у соціальній мережі він раніше публікував фото на кордоні з салону цього автомобіля. Про цей факт свідчить й інформація, отримана журналістами з різних джерел.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Публікація Тараса Трояка.Фото: скрін
Публікація Тараса Трояка.Фото: скрін

Інформація в голландських ЗМІ дуже відрізняється між собою. В деяких можна побачити інформацію про те, що водій ніби то хотів покінчити життя самогубством, обливши себе бензином. Про цю аварію місцеві журналісти написали, що перед тим, як злетіти у канал, у автомобілі стався вибух. Це і спричинило не керований рух і внаслідок чого – аварія. Водія вдалося врятувати і направити до реанімації для подальшого лікування.

Голландські ЗМІ про аварію з Порш. Фото: ТопЖир
Голландські ЗМІ про аварію з Порш. Фото: ТопЖир

Тарас Трояк восени 2022 року, в інтерв'ю розповідав про те, що за ним може хтось стежити та навіть оприлюднив список тих, хто може бути причетним якщо з ним щось станеться. Чи пов’язані ці події між собою чи ні, поки невідомо.

Нагадаємо, портал Знай інформував, у Києві готові витратити мільйони на звичайну сіль - але "на благо"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, 46 мільйонів на ремонт будинку замість підтримки армії: у Києві знову вигадали, куди витратити кошти

Також, наш портал інформував, 2-мільярдний борг "Київміськбуду" оплатять з кишень киян