Підлегла Петра Порошенка, співробітниця телеканалу «Прямий» Даша Щаслива приїхала на форум у Давос, де обговорювали грошову допомогу Україні, у наддорогому одязі. Про це пише політичний експерт Валентин Гладких.
“Нещодавно завершився форум у Давосі, де зокрема обговорювалася грошова допомога Україні. Серед прохачів допомоги, судячи з фото, була і Даша Счастлівая – підлегла Петра Олексійовича. І вона шокувала Давос. Але не своїми виступами, а нарядом за 2 млн та «Брабусом», - пише Гладких.

Даша Щаслива. Фото: соцмережі
Даша Щаслива. Фото: соцмережі

Експерт зазначає, що надзвичайно дорогий одяг Даші Щасливої виглядав недоречно у форматі Давосу.
“Повний "фарш" - Давос, черевички Loro Piana, шарфик Луї Віттон, фото з «Брабусом», сумочка Ерме за 30 штук євро і пік муветона - соболина шуба за пятнашку. З таким луком на пару мільйонів гривень тьмяніє навіть її фото з Kulm Hotel, ніч в якому коштує 2000 євро. Ну що можу сказати? Якщо почет Пʼятого Президента чимось і вразив європейців у Давосі, то хіба що своїм кітчем. Можуть собі дозволити”, - пише Гладких.

За словами Гладких, такий коштовний одяг підлеглої Порошенка, яка свого часу також працювала на Медведчука, резонував із проханнями про грошову допомогу Україні.
“Третій рік війни. Україна просить у світу підтримки. Люди Порошенка усім своїм виглядом показують західним партнерам, наскільки їм «болить» за Україну. Правда, якби не Луї Віттон та Лоро Піано, їхні страждання виглядали б переконливіше”, - резюмує Гладких.

Даша Щаслива й Марина Порошенко. Фото: соцмережі
Даша Щаслива й Марина Порошенко. Фото: соцмережі

Як повідомлялось, Петро Порошенко закінчив 2023 рік в трійці найбагатших олігархів зі статками майже в 1 млрд. Так, згідно даних НАЗК, лише за 20 днів 2024 року він збагатився на 60 млн. Нещодавно лідер партії "Європейська Солідарність" потрапив у скандал із отриманням від угорського уряду понад 37 мільйонів гривень напередодні зустрічі з його проросійським очільником Віктором Орбаном. За підсумками 2023 року Петро Порошенко був названий українцями найшкідливішим політиком року.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще