Нещодавно мережею розлетілося відео з уривком інтерв'ю з командиром 1181 бригади Анатолій Стуженко, на якому він закликав прострілювати коліна тим, хто не виконує вимоги ТЦК.

"Повірте мені, ми дограємося в демократію до такого стану, що в нас скоро військові ногами пинати будуть. Повинно так, не вийшов з машини – прострелили коліно. Якщо тебе зупинили і кажуть – тільки так. Інакше ми не переможемо", — розповідав він.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

А тим, хто з якихось причин не може йти служити, командир порадив вдягти спідницю і відмовитись від усвідомлення того, що ти чоловік.

Ця історія має продовження.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Користувачі сомереж з'ясували, що син Стуженко Микола є депутатом Смілянської міськради.

Він формально значиться по документах в бригаді, однак жодного дня не був на фронті та не воював.

Зазначається, що Стуженко-молодший любить тільки фотографуватися у військовій формі.

Після опублікованої інформації на Стуженків обрушилась хвиля хейту від українців.

"Вже час заводити на кшалт " Миротворця" списки "Гн*ди країни""; "Якщо це так, то це кримінальний злочин. Йому обліковують час на службі і виплачують з бюджету грошове забезпечення в той час, коли він не на службі"; "Уявляєте що там в підрозділі якщо до "цивільних" таке відношення. Поки оці динозаври яки совком вирощені в армії…військові будуть зашиватись з бумажками та носити кругле, а квадратне катати…і позиції в низинах облаштовувати"; "Ну на фото ми його колін не бачимо. Не все так однозначно", – пишуть користувачі.

Раніше ми писали про те, що командир 118-ї бригади пропонує стріляти у коліна ухилянтам: "Тільки так"

Крім того, Знай.ua повідомляв, чоловікам пропонують застрахувати себе від "бусів" та повісток.

Також наш портал інформував, проігнорував повістку: юрист розповів, що загрожує чоловікам