На початку грудня минулого року депутат Верховної Ради від фракції "Європейська солідарність", Софія Федіна, стала не лише ініціатором скандальних ситуацій, а й новою мамою.

У цій радісній події її підтримав однодумець Олег Синютка, котрий поділився новиною у своєму Facebook.

Софія Федина
Софія Федина

Однак, за даними Єдиного реєстру декларацій, стало відомо, що, окрім радості від появи малюка, Софія Федіна отримала деяку державну підтримку на цьому шляху материнства.

За останніми змінами у її майновому становищі, нардеп отримала "немаленькі" виплати на вагітність та пологи.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Запис про існуюче майно Софії Федіної / фото: скріншот реєстру декларацій
Запис про існуюче майно Софії Федіної / фото: скріншот реєстру декларацій

За декларацією, 8 листопада 2023 року Софія Федіна отримала 234 тис. гривень допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами за період з жовтня 2023 по лютий 2024 року. Джерелом цього доходу було керування справами апарату Верховної Ради.

Українці запитують себе: яким чином ці гроші сприяють народженню дитини і в чому їхня реальна цінність?

Коментарі в соціальній мережі / фото: скріншот Х
Коментарі в соціальній мережі / фото: скріншот Х

Деякі громадяни висловлюють сумніви щодо виправданості фінансової підтримки для депутатів, стверджуючи, що вони вже мають достатні ресурси для забезпечення власних потреб.

Єдиний держреєстр декларацій / фото: скріншот оф. сайту
Єдиний держреєстр декларацій / фото: скріншот оф. сайту

Цікавим є ще той факт, що на даний момент декларацію видалено з сайту Держреєстру.

Крім того, Знай.ua повідомляв, депутати України ведуть війну за нерухомість та нові авто: кожен третій вже купив собі за "красунею"

Раніше нашому порталу стало відомо, що суддя Печерського суду Вовк подарував дружині новенький Volkswagen за 3 млн гривень.

Також ми писали, що оренда квартири у Франції за 9,9 млн грн, Rolex і тисячі євро на рахунку: які ще розкоші задекларував Гетьманців